وکیل ملکی

وکیل ملکی

وکیل ملکی در دعاوی حقوقی و کیفری مربوط به اموال غیر منقول تخصص دارد. حرفه وکالت مستلزم دانش، تجربه و تخصص است علی الخصوص در پرونده ها و موضوعات ملکی که گاهی پیچیدگی هایی وجود دارد که تنها وکیل ملکی با تجربه می تواند کمک کند. وکیل ملکی به تمامی قوانین و آیین نامه های ثبت، اشراف داشته و بنا به تجربه ای که دارد تمامی جوانب پرونده را سنجیده و پس از آن اقدام به دفاع از موکل می نماید.

بهترین وکیل ملکی می‌داند مبنای ارزش معاملاتی املاک چیست و کجا ماده 100 قانون شهرداری و یا تبصره های آن کابرد دارد و کجا ماده 64 قانون مالیات های مستقیم؛ لذا زمان مناسبی را برای ابراز ادله های خود و اظهارات خود در نظر می­گیرد تا حق موکلش به علت استفاده نابجا ضایع نگردد. چگونگی و نحوه طرح دعوا از اهمیت بالایی برخوردار است و در روند دادرسی در تعیین محدوده حقوق اصحاب دعوی اثر اساسی دارد، بنابراین برای اینکه دعوا در روند و مراحلش دچار مشکل ناخواسته ناشی از بی تجربگی نباشد، ضروری است که موضوعات و دعاوی ملکی، را فردی بررسی، برنامه ریزی و رسیدگی نماید که در این دعاوی متخصص و با تجربه باشد. برای مثال وقتی شخصی ملک دیگری را تصرف می کند این وکیل ملکی متخصص است که باید تشخیص دهد که دعوای حقوقی تصرف عدوانی را مطرح کند یا کیفری

 

وکیل ملکی تهران

دعاوی ملکی عنوانی برای مجموعه ای از دعاوی است که به نوعی به موضوع ارتباط بین اموال غیر منقول و انسان مربوط می شوند. اموال غیر منقول به اموالی گفته می شوند که امکان جابجایی و نقل مکان ندارند از جمله زمین، خانه و …

مواردی که وکیل ملکی در آن تجربه دارد:

  1. رای دادگاه های بدوی و تجدیدنظر
  2. رای اصراری
  3. نظریه های مشورتی
  4. رای وحدت رویه
  5. نمونه دادخواست و معرفی دعوی
  6. نشست های قضایی
  7. رای شعب دیوان عالی کشور

علاوه بر تمام موارد گفته شده در پرونده های ملکی در ابتدا یک وکیل ملکی می بایست در خصوص تنظیم قرارداد و قوانین مربوط به آن تسلط کافی داشته باشد . زیرا رابطه نزدیک این دو و نیازی که وکیل ملکی به خواندن تخصصی قرارداد دارد، غیر قابل انکار است.

بعضی از اموری که بهتر است صرفا توسط وکیل امور ملک به آن رسیدگی شود، شامل:

الزام به تنظیم سند رسمی، تقسیم ملک مشاع | وکیل مجرب املاک مشاعی، خلع ید، رفع مزاحمت از ملک، تصرف عدوانی (توسط وکیل تصرف عدوانی) ،افراز ملک، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف، تخلیه املاک استیجاری مشمول قانون ۵۶ و ۷۶، تائید فسخ معامله، مطالبه وجه التزام قراردادی، ابطال قرارداد اجاره، تعدیل اجاره بها، الزام به تحویل مبیع، الزام به اخذ پایان کار و سایر دعاوی ملکی

 

مزایای بهره‌گیری از وکیل ملکی

  •  آیا می دانید سرقفلی غیر از حق کسب و پیشه است و ارزش ریالی آنها در یک مغازه واحد یکی نیست و برای واگذاری سرقفلی باید سند صلح در دفاتر اسناد رسمی تنظیم گردد..! 
  • آیا می دانید وفق مقررات قانونی نقل وانتقل سرقفلی ملک از طریق تنظیم سند صلح در دفاتر اسناد رسمی امکان پذیر است و در این صورت خریدار جدید (سرقفلی)،  قائم مقام مستاجر قبلی می شود و ملزم است اجاره بها، به مالک ملک بپردازد ..؟
  •  آیا میدانید در اجاره نامه های قدیمی که در آن سرقفلی به مستاجر منتقل نشده باشد و حسب مورد ایجاد حق کسب وپیشه برای مستاجر می شود، که علی الاصول بدون موافقت مالک قابل نقل و انتقال نیست ..!
  • آیا میدانید حق زارعانه منحصر به هر کار کشاورزی است و مفهوم حق زارعانه فقط منحصر به کشت گندم و جو نیست؟ زیرا حق زارعانه ناشی از سعی و تلاش زارع در ملک مورد تصرف است و این حق اعم از این که کشاورز گندم بکارد یا غرس درخت نماید .
  • آیا می دانید قبل از تقسیم ماترک هر یک از وراث می تواند دادخواست خلع ید بر علیه ورثه ای که ملک در تصرف وی است، به دادگاه ارائه دهد و الزام ورثه متصرف را به خلع ید از دادگاه بخواهد زیرا هر ورثه به ماخذ حصه ارثی مالک است و حق طرح و اقامه دعوا بدینگونه را دارد.
  •  آیا می دانید هر گاه در وکالتنامه ای این عبارت تصریح شود ( معامله با خود و اخذ ثمن یا قیمت مورد معامله ) این عبارت صرفا به این معنا نیست که وکیل می تواند ثمن معامله را به نفع خود تصاحب کند، زیرا در صورتی می تواند ثمن معامله را به نفع خود تصاحب کند که در وکالتنامه چنین قید شود ( اخذ ثمن ولو به نفع خود ).
  •  آیا می دانید خواسته خلع ید در دعوایی، مستلزم این نیست که قبلا درخواست کننده (ورثه) می بایستی حصه اش را معین نماید و به عبارت بهتر تقسیم ترکه شده باشد زیرا با ثابت بودن مالکیت مورث و سهیم بودن(ورثه) دادخواست قابلیت استماع را در محاکم را دارد .
  • آیا میدانید اگر در ساختمانی شخصی که در طبقه اول ساکن است در قسمت نورگیر( حیاط خلوت) حق ندارد آن را مسقف نماید و اگر چنین استدلال نماید : چون مسقف کردن قسمت هم کف ملک برای ساکنان طبقات بالا، مزاحمتی ایجاد نمی کند و به این روند ادامه دهد، در این صورت بقیه ساکنین می توانند در رفع آن بکوشند و این اعتراض از طریق کمیسیون مربوطه شهرداری محل ملک رسیدگی می شود و شهرداری مالک طبقه همکف را ملزم می نماید که وضعیت نورگیر اعاده به وضع سابق نماید .
  •  آیا می دانید اگر مالک ملکی ابتدا با سند عادی ملک خود را به دیگری بفروشد وسپس با در دست داشتن اسناد رسمی ملک، از طریق بانک، وام بگیرد و آن ملک را در بانک وثیقه گذارد، در این صورت از منظر قانونی افعال او موجد پیگیری خریدار بر علیه او به اتهام کلاهبرداری می شود. زیرا فروشنده، مال دیگری را به گرو گذاشته است.
  •  آیا می دانید در بزه انتقال مال غیر، صرف علم به مال غیر سوء نیت وی مفروض است و نیازی به اثبات آن نیست بلکه این متهم است که باید عدم سوء نیت خود را به اثبات برساند .
  • و…

 

♥ مزیتهای همکاری با وکیل ملکی وکلای مجرب تهران :

  • سالها تجربه در قبول وکالت پرونده های امور ملکی، تصرف عدوانی، انتقال سرقفلی، افراز املاک مشاع، خلع ید، تغییر کاربری و … و آمار رضایت بخش موفقیت بودن نتایج حاصله از دید موکلین محترم
  • تسلط وکلای مجرب در این مرکزبه تمامی قوانین و مقررات دعاوی ملکی و نیز کلیه تغییرات جدید در قوانین که اخیرا از سوی قانونگذار وضع شده است
  • تحقیق، پژوهش و بررسی حرفه ای پرونده  توسط تیم مجرب وکلای شمس و ارائه بهترین راه کارهای موثر و طراحی بهترین مسیر رسیدگی به پرونده های امور ملکی  بر اساس تفکر و کار تیمی

♥ ♥ برای کسب مشاوره تخصصی و ارتباط با وکیل ملکی در این مرکز با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:

⇐ 021-22924799 –  (10 صبح تا 8 شب به وقت ایران)

⇐ 09121997102 –  همراه و واتس اپ

 

هموطن گرامی توصیه می شود برای حصول نتیجه مناسب در کمترین زمان ممکن و پیشگیری از فوت وقت در امور  ملک، خرید آپارتمان، اراضی و… قبل از اقدام به طرح شکایت در دادگستری و مراجع ذیصلاح از اطلاع رسانی از موضوعات مربوطه توسط وکیل مجرب در دعاوی ملکی (مشاوره با بهترین وکیل ملکی تهران) بهره مند شوید و شتابزده و بدون مشورت با کارشناس حقوقی پرونده شکایت خود را به دادگستری تقدیم نکنید.. چرا که ممکن است از این حیث متضرر شده و حصول نتیجه ممکنه را با دست خود به تاخیر بیندازید !

 

سوالات متداول

  • منظور از افراز چیست؟
    افراز یعنی منفک شدن سهم یکی از شرکای مال غیر منقول بهرحال هرمال غیر منقول قابل افراز نیست به عنوان مثال دو نفر شریک در یک آپارتمان نمی توانند مال خود را افراز نمایند اما دو نفر شریک در یک زمین ۱۰۰۰متری وفق مقرراتدقانونی قادرند زمین خود را افراز نمایند و هر یک مالک ششدانگ ۵۰۰ متر زمین می شوند به عنوان مثال هریک هر زمان مایل باشند بدون اجازه و اذن یکدیگر می توانند ملک خود را بفروشند یا تغیر ساخت دهند .
  • تشخیص اینکه یک ملک قابلیت افراز داشته باشد با چه کسی است؟
    با اداره ثبت محل وقوع ملک است .
  • مراحلی که بابت افراز ملک می بایست انجام شود کدام است؟
    متقاضی افراز ملک، بدوا باید درخواست خود را به اداره ثبت محل ملک ارائه نماید، پس از اینکه مسئول اداره ثبت این درخواست را دریافت کرد به نماینده خود تاکید می کند که پرونده هویتی پلاک مذکور را مطالعه کند و در بررسی ها دقت کند که ملک موصوف آیا معارض دارد یا خیر و آیا جریان ثبتی آن وفق مقررات انجام شده است یا خیر ؟ نماینده ثبت در فرایند تحقیق در پرونده ملک کتبا توضیح میدهد : ۱- ملک مشکلی دارد ۲-ملک مشکلات ثبتی دارد اگر مسول اداره ثبت دریافت که ملک مشکل جریان ثبتی ندارد و معارض هم ندارد بلافاصله به نقشه بردار دستور می دهد که با دعوت از سایر شرکا و نماینده اداره ثبت به معاینه ملک بپردازد، نقشه بردار ضمن تنظیم نقشه ملک در گزارش خود صورتجلسه ای تنظیم میکند مشخصات ملک از لحاظ حدود شمال و جنوب و شرق و غرب و مساحت ملک را در صورتجلسه قید و به امضای همه شرکا و نماینده ثبت میرساند و صورتجلسه و نقشه را به مسئول اداره ثبت تقدیم می کند اداره ثبت یک نسخه از صورت جلسه و نقشه را به شرکا ارسال می نماید و اعلام می کند چنانچه به افراز اعتراض دارد ظرف ده روز از تاربخ این اعلام می توانند به دادگاه مراجعه نمایند اگر اعتراضی وجود نداشته باشد، بنا به تشریفات بروکراسی اداره ثبت ملک موصوف افراز و مالک صاحب ششدانگ پلاک مفروز می شود اما اگر ملک قابلیت افراز نداشته باشد اداره ثبت گواهی عدم قابلیت افراز ملک را به متقاضی تسلیم می نماید و در این حالت شریک مدعی فقط می تواند از دادگاه در خواست دستور فروش نماید
  • آیا افراز با تفکیک فرق دارد؟
    بله
  • آیا شریک مال مشاع می تواند مستقیما سهم خود را به دیگری انتقال دهد ؟
    خیر
  • آیا اگر شریک معترض به اینکه ملک قابلیت افراز دارد در مهلت قانونی اقدام نکرد دیگر نمی تواند اعتراض نماید ؟
    بهتر است از دادگاه با دلیل محکمه پسند استمداد بطلبد .
  • آیا بجای اداره ثبت مستقیما می توان به دادگاه به طرح دعوای افراز پرداخت؟
    بله در برخی از موارد
  • آیا اعتراض به افراز فقط از طریق دادگاه انحام می شود ؟
    بله
  • آیا تصرف عدوانی جرم عمومی است؟
    تصرف عدوانی در اموال اشخاص حقیقی، از جرائم قابل گذشت و جرم خصوصی محسوب می شود .
  • مجازات جرم تصرف عدانی چیست ؟
    مجازات آن شامل حبس از یک و نیم ماه تا شش ماه و رفع تصرف.
  • اگر در دعوای تصرف عدوانی فقط رفع تصرف از دادگاه درخواست کنیم آیا بازهم مجرم روانه زندان میشود؟
    درصورتی که قصد ندارید متصرف مجازات شود باید این درخواست را بصورت طرح دعوای حقوقی مطرح کنید .
  • آیا میشود هم از دادگاه کیفری و هم از دادگاه حقوقی دعوای تصرف عدوانی را مطرح کنیم؟
    درصورتی که ابتدا از دادگاه حقوقی اقدام به این دعوا نمودید، در اینصورت دیگر مجاز به طرح دعوای کیفری نیستید مگر اینکه این دعوا را مسترد کنید و از مرجع قضائی کیفری اقدام نمایید .
  • اگر متصرف در مال غیر، تغییراتی انجام دهد دادگاه چگونه به این امر رسیدگی می کند؟
    اگر در هنگام شکایت این موضوع را مطرح کتید، دادگاه در هنگام صدور رای حکم به اعاده به وضع سابق هم می دهد .
  • آیا نسبت به مالکی که دارای سند رسمی است می توان ادعای اثبات مالکیت در دادگاه مطرح کرد ؟
    خیر  زیرا همین که ملکی مطابق قانون در دفتر املاک به ثبت رسید دولت فقط کسی را که ملک به اسم او ثبت شده و یا کسی را که ملک مزبور به او ‌منتقل گردیده و این انتقال نیز در دفتر املاک به ثبت رسیده یا اینکه ملک مزبور از مالک رسمی ارثاً به او رسیده باشد مالک خواهد شناخت. ‌در مورد ارث هم ملک وقتی در دفتر املاک به اسم وراث ثبت می‌شود که وراثت و انحصارآنها محرز و در سهم‌الارث بین آنها توافق بوده و یا در صورت‌اختلاف حکم نهایی درآن باب صادر شده باشد .
  • دعوای اثبات مالکیت در چه مواردی قابلیت مطرح شدن در دادگاه را دارد؟
    علی الاصول در موارد ملکی که سند رسمی نداشته باشد، در موارد  ارث، در مورد ملک با سند عادی، در مورد اخذ به شفعه در زمان وجود قرارداد
  • دادگاه صالح رسیدگی به دعوای اثبات مالکیت کدام ست ؟
    دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک
  • آثار صدور حکم دعوای اثبات مالکیت چیست ؟
    این نوع حکم نیاز به درخواست اجرائیه ندارد زیرا این حکم اعلامی است و ذینفع پس از دریافت حکم به نفع خود می تواند از مزایای آن بهرمند شود .
  • آیا بصرف معرفی شهود توسط مدعی دادگاه رای مثبت صادر می کند ؟
    خیر
  • چه کسانی می توانند دعوای اثبات مالکیت را در دادگاه مطرح کنند؟
    متصرف هیچگاه نمی تواند دعوای اثبات مالکیت را مطرح کند زیرا مطابق ماده 30 قانون مدنی ( اماره تصرف) و ماده 31 همین قانون  که بیان می کند: هیچ مالی را از تصرف صاحب آن نمی توان بیرون کرد مگر به حکم قانون . بنابراین آن شخصی که مدعی است و متصرف ملک هم نیست، مجاز است دعوای اثبات مالکیت را مطرح کند و مضافا بر او وکیل یا قائم مقام قانونی مدعی نیز می توانند دعوای اثبات مالکیت را مطرح نمایند ...

رتبه: 4.8 از 966 رأی